Problemer med at logge på Academy sitet

Alle Rasmus Lindgrens online kurser og forløb ligger pt på https://academy.rasmuslindgren.dk Fra denne side vil du kunne tilgå de respektive produkter du har adgang til. Siden kræver at du logger ind. Du skal IKKE logge ind med dit Simplero ID men med det brugernavn du valgte som en del af tilmeldingen. Vi har ikke mulighed for at se din adgangskode, så har du glemt den, kan du [klikke her for at vælge en ny](https://academy.rasmuslindgren.dk/wp-login.php?action=lostpassword).
Published on: 2017-02-14 See other articles in Adgang til produkter.